Agrement - Pensiunile Craiul Muntilor

Pensiuni clasificate cu 2 si 3 margarete. Detalii pensiunea cu 2 margarete sau pensiunea cu 3 margarete.

Situate la poalele Muntilor Cozia, la 15 km de Ramnicu Valcea, într-o zona retrasa, virgina, linistita, departe de forfota asezarilor omenesti, Pensiunile Craiul Muntilor sunt locul ideal pentru o relaxare totala si eliberarea de stresul zilnic.

Pensiunile noastre va ofera conditii excelente pentru petrecerea concediului sau a sfarsitului de sapatmana, într-un cadru pitoresc

Sport si relaxare
Fiecare pensiune detine o baza compusa din teren de tenis cu piciorul, volei, teren mini-fotbal, panou baschet, masa de tenis.

Facilitati
TV satelit, apa calda si rece, aragaz pentru prepararea alimentelor, frigidere, dusuri, sobe, sistem de incalzire centrala.

Pescuit si Vânatoare
Locatia va pune la dispozitie iazul propriu in suprafata de 0,3 ha pentru pescuit sportiv(crap, caras, biban). Se pot organiza partide de neuitat, de pescuit, pe râul Olt, la caras, crap, salau, biban, clean, etc. sau pe râuri de munte la pastrav.

Totodata, se pot organiza, in baza unei solicitari prealabile, pentru vanatorii legitimati, partide de vanatoare la vanat mic (iepure, fazan, patarniche, prepelita, etc.) si vanat mare (mistret, urs, cerb, capra neagra, caprior, etc) pe fondurile de vanatoare din apropierea pensiunilor.